BROADWAY MUSICAL
THEATER DANCE

NYHED

I år starter vi et nyt hold hos Wieth Dans for alle dem, der elsker musicals.

Det primære fokus vil være at danse, som var vi på Broadway, men det dramatiske vil også spille ind i undervisningen.

Vi skal bevæge os gennem en række forskellige musicals, og så skal vi samtidig lære kendte sange fra Broadway, men det er bestemt ikke et krav, at man kan synge for at være med.

Alder: Fra 10 år.

Hver onsdag kl. 18.30 - 19.15.

Vi håber på at se jer til nogle sjove og festlige træningstimer.

”There’s no business like show business”


INSTRUKTØR: Sofie Nalepa

Sofie har mange års undervisningserfaring og er vant til at begå sig på en scene. Hun har bl.a. haft hovedrollen som Velma Kelly i Elite Teaters opsætning af Chicago. 

Billeder: Elite Teater

Sofie Nalepa som Velma Kelly er med sin sortfarvede page som en ung dansk version af Liza Minelli - både hvad angår sangstemme, sceneudstråling og benspjæt.

fyens.dk

I rollen som Velma Kelly ses Sofie Nalepa. Selvom det er hendes første hovedrolle, er det fuldt fortjent, med sin karismatiske fremførelse af Velma.

Gang på gang forfører hun publikum med utrolige dansetalent og opretholder deres fulde opmærksomhed, som hun skinner på scenen med sin store gennemslagskræft.

Specielt de store numre får en dragende effekt, som fuldendes af orkestrer og kor, samt formidable dansetrin. Her indtager hun scenen og indtager ejerskab af jazzen, med sine formidable bensving og dygtige sangstemme.

inmediasres.nu